Welkomsthapjes op tafel.
Oester met sojamayonaise, structuur van komkommer en gemarineerde sjalot.
Soepje van boschampignon met schuimige truffelroom.
Fijngesneden tartaar van gerookte en rauwe Noordzee zalm met een crème van avocado en wasabi afgewerkt met waterkers en daikon.
Paté van Fazant opgefrist met rucola, noten en balsamico vergezeld van confit en briochebrood.
Alternatieven:
Vis: Thaise curry met gebakken gamba’s en look
Vegi: Thaise curry met oosterse groenten
Gebakken filet van hert met een zachte saus op basis van rode porto, smeuïge zalf van butternut en gebraiseerde vergeten groenten, aardappelkroketjes. (*)
Alternatieven:
Vis: Op het vel gebakken kabeljauw met een frisse beurre blanc saus , smeuïge zalf van butternut en gebraiseerde vergeten groenten, aardappelkroketjes.
Vegi: Krokant gebakken bospaddenstoelen met een zachte saus op basis van rode porto , smeuïge zalf van butternut en gebraiseerde vergeten groenten, aardappelkroketjes.
Zwarte woud chocolade dessert met structuren van rode vruchten
Overschrijven kan op BE76 0018 5080 8395 met vermelding: NYE- Aantal deelnemers – Naam contactpersoon
Reservatie is pas bevestigd na betaling.
Deze info wordt u nog per mail opgestuurd.