Volzet
Overschrijven kan op BE76 0018 5080 8395 met vermelding:
Brunch De Zonnetuin – Aantal volwassenen – Aantal kinderen – Naam contactpersoon
Deze info wordt u nog per mail opgestuurd.
Mengeling van authentiek wit en bruin houthakkersbrood en een croissant
Als zoetigheid een achtkoek en American pancakes met banaan, bosbes en granola afgetopt met esdoornsiroop.
Verse confituur en chocoladepasta van “De Keukenkoets” en hoeveboter.
Sneetje jonge kaas van kaasboerderij “ ’t Groendal” uit Roeselare.
Met de verse geitenkaas van onze lokale geitenboerderij “ ’t Reigershof” is het ook altijd scoren.
Plakje gekookte ham van “Huyze Terroir – St Amandshof” in Pittem.
Met salami “Pain d’Ardenne uit Marcassou” serveren we een sneetje Belgisch vakmanschap.
Niets beter dan een boerenomelet met ui, tomaat, champignon, spinazie, en spek om de dag te starten.
Voor onze “hearthy winter yoghurt” gaan we lekker lokaal en dan kom je al snel uit bij de Jerseyhoeve, deze smeuïge, volle yoghurt werken we af met kaneel, gekarameliseerde appeltjes en vijgen en Amaretti crumble.
incl 2 koffies
Authentiek wit houthakkersbrood en een croissant en een achtkoek.
Verse chocoladepaste van “De Keukenkoets” en hoeveboter.
Sneetje Jong Farmdal kaas van kaasboerderij ‘t Groendal uit Roeselare.
Plakje gekookte ham van “Huyze Terroir – St Amandshof” in Pittem.
Mini muffin triple chocolat en vanillevla.
Overschrijven kan op BE76 0018 5080 8395 met vermelding:
Brunch De Zonnetuin – Aantal volwassenen – Aantal kinderen – Naam contactpersoon
Deze info wordt u nog per mail opgestuurd.